В Олександрівці бібліотекарі та школярі віддали шану добровольцям

14 Березня 2024, 13:50
Під час заходу 247
Під час заходу

З нагоди Дня українського добровольця, який відзначається в Україні щороку 14 березня, з метою глибокої подяки, шанування усіх тих, хто добровільно пішов захищати територіальну цілісність рідної землі, бібліотекарі комунального закладу «Центральна бібліотека» для старшокласників комунального закладу «Олександрівський ліцей №1» провели патріотичну годину «Сила нескорених».

Про це повідомляється на сторінці Олександрівської селищної ради у Фейсбуці.

Зазначається, що організатори ознайомили присутніх із історією появи добровольчих батальйонів, а також розповіли про добровольців громади, які за покликом серця стали на захист рідної держави.

Учасники заходу пригадали події, які відбувалися на сході нашої країни, переглянули відео «День українського добровольця», присвячене відданості та патріотизму воїнів, які боронять кордони України. Після перегляду присутні поділилися особистими враженнями, побажали якнайшвидшої перемоги над ворогом і виготовили паперових ангелів-охоронців для наших захисників.

«Юнаки та дівчата познайомилися з літературою про добровольців, яка була представлена на книжковій виставці «Ми вчилися в бою». Експозиція вшановує мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави», – йдеться у повідомленні.

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024