Район.Олександрівка: на Кропивниччині запрацювало перше видання мережі Район.in.ua

23 Січня 2024, 16:45
Родина Районів та друзі мережі на West Media Forum у Луцьку 4975
Родина Районів та друзі мережі на West Media Forum у Луцьку

У національній мережі гіперлокальних медіа Район.in.ua запрацював новий сайт на Кропивниччині – Район.Олександрівка. Медіа буде висвітлювати життя селища Олександрівка та Олександрівської громади.

Офіційний старт видання – 23 січня, хоча підготовка тривала кілька тижнів. Про це повідомили у медіахолдингу CID Media Group.

Очолює видання головна редакторка Галина Шевченко. Медійниця відзначає, що давно хотіла приєднатися до мережі Районів.

«За роботою «Району» я слідкувала давно. Дуже імпонує професійність команди та дотримання стандартів журналістики. Окрім того, районівці – колектив з досвідом, шаленою енергією та завзятістю. Хоча онлайн-видання – це нові виклики для нашої команди, проте це й нові можливості. Впевнена, що наше партнерство буде успішним та плідним! Принагідно запрошую читачів підписуватися на Район.Олександрівка у фейсбуці», – зазначила Галина Шевченко.

Сайт Район.Олександрівка став 60 виданням у мережі.

«Кожен новий Район для нашої команди – це велика відповідальність та ще один крок до нашої великої мети – працювати в усіх регіонах України. Раді вітати в команді Галину та її колектив. Без сумніву, їх досвід та можливості підсилять Райони. Ми радо запрошуємо до співпраці колективи друкованих видань, які готові переходити в онлайн», – зазначила головна редакторка мережі Ірина Воротна.

Довідково: національна мережа Район.in.ua функціонує у складі медіахолдингу CID Media Group. Під брендом «Районів» працює 60 видань.

На Волині – це Район.Луцьк, Район.Рожище, Район.Ковель, Район.Ківерці, Район.Любомль, Район.Шацьк, Район.Горохів, Район.Володимир, Район.Іваничі, Район.Маневичі, Район.Камінь-Каширський, Район.Локачі, Район.Любешів, Район.Ратне, Район.Стара Вижівка та Район.Турійськ.

У Рівненській області діє вісім сайтів: Район.Острог, Район.Сарни, Район.Дубно, Район.Рівне, Район.Вараш, Район.Корець, Район.Демидівка та Район.Гоща.

На теренах Закарпаття працюють: Район.Свалява, Район.Ужгород, Район.Мукачево, Район.Тячів, Район.Рахів, Район.Берегове та Район.Хуст.

На Львівщині діє Район.Моршин та Район.Буськ. 

У Херсонській області працюють: Район.Херсон, Район.Берислав, Район.Каховка, Район.Генічеськ та Район.Скадовськ.

На Миколаївщині діють Район.Баштанка, Район.Буг, Район.Вознесенськ та Район.Миколаїв.

У Одеській області – Район.Березівка, Район.Білгород, Район.Болград, Район.Ізмаїл, Район.Одеса, Район.Подільськ та Район.Роздільна.

Також у мережі Район.in.ua функціонують тематичні проєкти: Район.Медицина, Район.Історія, Район.Культура, Спорт на Районі, Район.Закордон, Бізнес.Район, Еко.Район, Район.Життя та Район.Освіта.

Першим сайтом мережі на Кропивниччині стало видання Район.Олександрівка.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024